Våra minnen smälter bort Från den tid som vi fått

oh är så sjukt trött nu efter dom senaste dagarna.
åkte in kågeröd igår för att träffa lina, sandra och ida och som vanligt hade vi så kul så att vi nästan kissade på oss, haha. varför skriver jag inte, höhö. men sen kollade vi film, käkade glass och mest dampade, love you girls!
sen idag solade vi ute i 3-4 timmar eller något sånt. är lite lik en kräfta på ryggen nu, najs. ska inte klaga för det är ju gött med sommar.
sen träffade jag och ida hannah lite på kvällen och käkade glass igen haha men det är gott. och vi följde två ankor medans dom höll på att "prata om deras förhållande", alltid trevligt. sen blev det lite näs snytande med glasspapper inget speciellt typ...hahahaha
sen kom man hem och bänka sig i soffan på rummet och har varit här hela tiden från klockan 9-3 på natten göttans.
nu hade jag tänkt sova för jag ska upp tidigt och sola imorgon, sov gott princess/prince hihihi


-

fredag imorgon, känns rätt najs för den är veckan har varit skiiiiit. är så jävla sur på allt och alla och vill bara vara själv, det är skönt. sitter på mitt rum nu och det har jag gjort sen jag kom hem. snacka om emo haha.
annars inget roligt som händer i mitt liv just nu. kan inte sommaren bara komma nu så man slipper skolan och kan chilla istället! längtar så mycket så jag dör.
skolan idag var som vanligt, helt okej med proven också hoppas jag. har kollat big brother och 90210 idag. blir så jädra glad av serier när jag ser på dom, typ det ända som kan göra mig riktigt glad, förutom chips men vafan.
hade tänkt plugga lite nu baaai

slänger två bilder på martin, helt sinnes vad snyyygg han är.

falling into me like a wave

trött tjej skriver hej!
prao två dagar nu och känner mig redan helt död och vill verkligen inte praoa mer, men men imorgon sticker man tidigt för mamma ska bara jobba till tolv och det är tummen upp. har bara chillat i soffan hela dagen med min bebis och kollat tv bland annat big bang theory, awesome.
imorgon när jag kommer hem från praoen ska jag plugga lite religion hade jag tänkt, sticka till hälso för det var ett tag sen och sen vidare till konfan.
nu ska jag kolla lite big brother, godnatt.

Coconut tree - Mohombi ft. Nicole Scherzinger


Sweat (David Guetta Remix) - Snoop Dogg ft. David Guetta


Like my style - Andreas Wijk



scream 4


scream 4 måste se den! den verkar ap mega as bra och många bra skådespelare!
Courteney Cox
David Arquett
Emma Roberts
Hayden Panettiere
Adam Brody
Alison Brie
blev as sugen på bio nu asså....

RSS 2.0